COPERNICA E-MAIL TEMPLATE NODIG? KIES VOOR UPLERS


Wij zijn officieel Copernica partner, daar zijn wij trots op! Onze experts zetten jouw ideeën om in met de hand gecodeerde, pixel-perfecte e-mailtemplates. We helpen bij de migratie naar Copernica en ontwerpen en coderen custom templates.
Copernica e-mail template - Uplers

JOUW COPERNICA TEMPLATE DESIGN

DESIGN VAN E-MAIL TEMPLATES

Wij maken opvallende e-mailtemplates voor bureaus, designers en bedrijven, op basis van de brandguidelines en uitgebreide briefing. En heb je al een design, dan zetten we die voor je om naar HTML en integreren we deze in jouw Copernica account. Om er zeker van te zijn dat er geen weergaveproblemen zijn, controleren we aangepaste Copernica e-mail templates voor alle belangrijke e-mailclients en apparaten. Deze templates worden perfect weergegeven op meer dan 50 e-mailclients en 15+ apparaten.

MailChimp e-mail template - Uplers
Trustpilot review
Demian Linskens - Seniorenvoordeelpas - Copernica

DEMIAN LINSKENS,
SENIORENVOORDEELPAS

Snel, kwaliteit en flexibel

Ik ben erg tevreden met de geleverde e-mail template. Ik heb genoten van het werken met Uplers en zou het aanbevelen. Naast het leveren van de template, geven ze je ook richtlijnen voor het gebruik ervan.

BEKIJK DE REVIEW OP TRUSTPILOT

Uplers & Copernica

BESPAAR KOSTBARE UREN. NEEM CONTACT OP

Bij Uplers kunnen we je een vlotte ervaring beloven. Laat ons jouw template designen of als je een design hebt, omzetten naar HTML en klaarzetten om te gebruiken voor jouw campagnes.

Snel en gegarandeerde levertijd. Al vanaf 8 uur.

Plan een afspraak in zodat we je kunnen begeleiden en zorgeloos aan de slag kunt met jouw campagnes

MailChimp integratie esp - Uplers

MIGRATIE NAAR COPERNICA VANUIT ELKE ESP

Migreren is altijd een lastige klus. Onze ervaren e-maildevelopers helpen om moeiteloos vanuit elke ESP naar Copernica te migreren. Of je nu de nieuwste marketingsoftware of verouderde systemen gebruikt, wij kunnen helpen met integratie van derden op verschillende platforms.

COPERNICA-EXPERTS DIE HELPEN MET JOUW E-MAILTEMPLATE

COPERNICA CONSULTING

Wij beheersen Copernica. Uplers is een betrouwbare partner en zijn voor al jouw online marketingbehoeften inzetbaar.

Heb je jouw design klaar en wil je direct een template laten maken?

Bestel nu