Integratie

We houden van tevreden klanten en willen al onze opdrachten afmaken tot onze klant daar tevreden over is. Echter als er verandering is in het design of de content daarvan zullen we kosten in rekening brengen.

Landingspagina’s Platform Integratie

Uplers email integreren e-mail en landingspagina’s in diverse ESP’s, CRM en CMS systemen. Het maakt het bewerken van tekst, afbeeldingen, secties, enz mogelijk. Om te kunnen integreren, zullen we logingegevens nodig hebben van jouw account met de daarbij behorende rechten.

We gaan uiterst zorgzaam om met deze gegevens en delen deze allen via encrypte en veilige tools. Wenselijk niet via e-mail.

Voor de realisatie van de HTML houden wij standaard rekening met Outlook voor de juiste compatibiliteit.

Geavanceerde integratie staat je toe om de secties in jouw template opnieuw te gebruiken in de editor van jouw ESP of CRM tool, maar wel afhankelijk van de functies die de tools bieden. Je kunt secties herhalen, dupliceren, bewerken, verbergen of verwijderen, afhankelijk van de beschikbare sjablonen.

Daarnaast plaatsen we de template ook binnen de tool die jij hebt aangegegeven bij de bestelling. We doen dit in een sandbox account, een gedeelt account of jullie delen de inloggegevens met ons. Dit gebeurd 100% veilig.

Al onze HTML wordt grondig getest en ook in een Litmus-, of Email on Acid-rapport gedeeld bij oplevering. Het kan voorkomen dat de HTML code binnen php, aspx of andere talen dient te worden geimplementeerd, we garanderen de juiste werking van onze geleverde HTML-code dan niet. We kunnen eventueel een oplossing proberen te vinden. We hebben dan wel toestemming nodig om in het betreffende account mee te kunnen kijken.

Doorgaans wordt de HTML en de daarbij behorende assets geupload naar het account. Zonder enige dynamische markup werkt onze code out-of-the-box.