Support

We zijn beschikbaar van 10:00 tot 16:00
Je kunt een email sturen via ons formulier, chatten of ons bellen op 023 204 66 99.

Via onze partners en diverse platforms ligt onze focus op het designen en slicen van hoge kwaliteit e-mails, nieuwsbrieven, templates en landingspagina’s en de integratie daarvan. Daarentegen zijn wij ook gespecialiseerd in webdesign, de realisatie van websites, webshops en plugins en gecertificeerde Hubspot partner.

Fixed Width Layout

Zorg voor een vaste breedte (aanbevolen 650 pixels) van uw opmaak om uw e-mail in de meeste native e-mailclients correct weer te geven op desktop, iOS en Android.

Responsive Email Layout

Responsive ontwerp is het enige echte “Mobiele E-mail Design”, die de resolutie van het scherm van de apparaten gebruikt voor correcte weergave. Hij reageert  anders op de zogeheten viewport. Het vereist twee ontwerpen en uitgebreide codering. Een dergelijke codering werkt goed op de iPhone, iPad en bijna alle populaire apparaten.

Responsive e-mail templates worden gemaakt met behulp van de media queries die over de meerderheid van de platforms, waaronder Gmail-app worden ondersteund.

Schaalbare E-mail Layout

Een schaalbare e-mail layout is leesbaar en klikbaar maakt niet uit in welke omgeving het wordt gelezen. Er is slechts één versie (één HTML-bestand) van de e-mail, maar de e-mails schalen geweldig op zowel desktops en mobiele apparaten. Schaalbare ontwerpen maken gebruik van technieken zoals:

  • Een grid-systeem voor het uitlijnen en verhouding
  • Een ontwerp met één kolom is een must
  • Grotere fonts (minstens 14px)
  • Touch-friendly buttons
  • Belangrijke informatie en CTA in de linkerbovenhoek van de e-mail

Zorg ervoor dat e-mail is ontworpen in één kolom om schaalbaar ontwerp te leveren.

Nee, we geven geen ondersteuning voor het gebruik van jouw ESP. We raden je aan de documentatie van de betreffende te raadplegen

Al onze HTML wordt grondig getest en ook in een Litmus-, of Email on Acid-rapport gedeeld bij oplevering. Het kan voorkomen dat de HTML code binnen php, aspx of andere talen dient te worden geimplementeerd, we garanderen de juiste werking van onze geleverde HTML-code dan niet. We kunnen eventueel een oplossing proberen te vinden. We hebben dan wel toestemming nodig om in het betreffende account mee te kunnen kijken.

Doorgaans wordt de HTML en de daarbij behorende assets geupload naar het account. Zonder enige dynamische markup werkt onze code out-of-the-box.