Veelgestelde vragen

Het design wat we voor je gaan maken is geen master-template. Het is een template die uit één vaste header en footer bestaat en hebben doorgaans 3, 4 soms 5 secties. Het design is maximaal 2500-5000px in hoogte.

Je kunt ook een mastertemplate door ons laat designen, dan bevat deze template meerdere (variabele) secties. Neem contact met ons op hierover. In de briefing die je ons aanlevert komt duidelijk naar voren welke secties je nodig hebt. Een sterke e-mail marketing strategie behoeft een sterke master-template. Secties die je gedurende een periode kunt inzetten voor diverse campagnes of om in te zetten voor (marketing-,) automation.

We kunnen slicen, HTML coderen en templates aanpassen binnen 8 uur. Beter nog, we zijn 24/5 beschikbaar. Wij zijn er voor jullie om mooie designs en pixel-perfecte HTML op te leveren. We maken Emails, Nieuwsbrief templates en landingpagina’s voor jouw marketing campagnes ook leveren we kant-en-klare templates die kunnen worden aangepast naar jouw wensen.

Het development-team is 24 uur beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag. Account management en Live Chat Support tijdens kantooruren van Maandag t/m Vrijdag

Ja, vooruit betalen is wel een voorwaarde. Aangezien we met strakke deadlines werken en we het project direct kunnen starten. Op deze manier wordt meteen begonnen met jouw ontwerp, wat ons helpt om deadlines te halen.

We accepteren betalingen via iDeal, Creditcard, Paypal, ApplePay en via ons Wallet-systeem.

Onze templates worden zodanig gemaakt dat ze compatible zijn met alle grote emailclients.

Desktop/Web

 • MS Outlook 2002+
 • Outlook Express
 • Apple Mail
 • Yahoo! Mail
 • Windows Live Email
 • Mozilla Thunderbird
 • MS Outlook 2003+
 • AOL Webmail
 • HotMail
 • Mac OS

Mobile

 • iOS (Native App)
 • iOS Gmail App (Desktop view)
 • Android (Native App)
 • Android Gmail App (Render Desktop View)
 • Blackberry OS10 and above
 • Symbian
 • Windows

Het enige wat je dient aan te leveren is een gelaagde PSD, .sketch, .ai, gelaagde pdf of XD-bestand. Bij voorkeur geen InDesign. Voeg altijd een .jpg bij zodat we in ieder geval een juiste preview hebben. Als bestanden niet in lagen zijn opgebouwd kunnen wij hier niets mee.

Ben je op zoek bent naar een fris nieuw design? Neem dan contact met ons op om een gepersonaliseerde e-mail template te laten ontwerpen. Of bestel direct een e-mail design of  design voor jouw landingspagina.

We houden van tevreden klanten en willen al onze opdrachten afmaken tot onze klant daar tevreden over is. Echter als er verandering is in het design of de content daarvan zullen we kosten in rekening brengen.

We zijn beschikbaar van 10:00 tot 16:00
Je kunt een email sturen via ons formulier, chatten of ons bellen op 023 204 66 99.

Via onze partners en diverse platforms ligt onze focus op het designen en slicen van hoge kwaliteit e-mails, nieuwsbrieven, templates en landingspagina’s en de integratie daarvan. Daarentegen zijn wij ook gespecialiseerd in webdesign, de realisatie van websites, webshops en plugins en gecertificeerde Hubspot partner.

Nee, we geven geen ondersteuning voor het gebruik van jouw ESP. We raden je aan de documentatie van de betreffende te raadplegen

Al onze HTML wordt grondig getest en ook in een Litmus-, of Email on Acid-rapport gedeeld bij oplevering. Het kan voorkomen dat de HTML code binnen php, aspx of andere talen dient te worden geimplementeerd, we garanderen de juiste werking van onze geleverde HTML-code dan niet. We kunnen eventueel een oplossing proberen te vinden. We hebben dan wel toestemming nodig om in het betreffende account mee te kunnen kijken.

Doorgaans wordt de HTML en de daarbij behorende assets geupload naar het account. Zonder enige dynamische markup werkt onze code out-of-the-box.

Fixed Width Layout

Zorg voor een vaste breedte (aanbevolen 650 pixels) van uw opmaak om uw e-mail in de meeste native e-mailclients correct weer te geven op desktop, iOS en Android.

Responsive Email Layout

Responsive ontwerp is het enige echte “Mobiele E-mail Design”, die de resolutie van het scherm van de apparaten gebruikt voor correcte weergave. Hij reageert  anders op de zogeheten viewport. Het vereist twee ontwerpen en uitgebreide codering. Een dergelijke codering werkt goed op de iPhone, iPad en bijna alle populaire apparaten.

Responsive e-mail templates worden gemaakt met behulp van de media queries die over de meerderheid van de platforms, waaronder Gmail-app worden ondersteund.

Schaalbare E-mail Layout

Een schaalbare e-mail layout is leesbaar en klikbaar maakt niet uit in welke omgeving het wordt gelezen. Er is slechts één versie (één HTML-bestand) van de e-mail, maar de e-mails schalen geweldig op zowel desktops en mobiele apparaten. Schaalbare ontwerpen maken gebruik van technieken zoals:

 • Een grid-systeem voor het uitlijnen en verhouding
 • Een ontwerp met één kolom is een must
 • Grotere fonts (minstens 14px)
 • Touch-friendly buttons
 • Belangrijke informatie en CTA in de linkerbovenhoek van de e-mail

Zorg ervoor dat e-mail is ontworpen in één kolom om schaalbaar ontwerp te leveren.

Landingspagina’s Platform Integratie

Uplers email integreren e-mail en landingspagina’s in diverse ESP’s, CRM en CMS systemen. Het maakt het bewerken van tekst, afbeeldingen, secties, enz mogelijk. Om te kunnen integreren, zullen we logingegevens nodig hebben van jouw account met de daarbij behorende rechten.

We gaan uiterst zorgzaam om met deze gegevens en delen deze allen via encrypte en veilige tools. Wenselijk niet via e-mail.

Voor de realisatie van de HTML houden wij standaard rekening met Outlook voor de juiste compatibiliteit.

Geavanceerde integratie staat je toe om de secties in jouw template opnieuw te gebruiken in de editor van jouw ESP of CRM tool, maar wel afhankelijk van de functies die de tools bieden. Je kunt secties herhalen, dupliceren, bewerken, verbergen of verwijderen, afhankelijk van de beschikbare sjablonen.

Daarnaast plaatsen we de template ook binnen de tool die jij hebt aangegegeven bij de bestelling. We doen dit in een sandbox account, een gedeelt account of jullie delen de inloggegevens met ons. Dit gebeurd 100% veilig.