MAILCHIMP E-MAIL TEMPLATES? VERTROUW OP UPLERS

Voor alles van Mailchimp kun je bij ons terecht. Onze Mailchimp-experts zetten jouw campagne-ideeën om in goed ontworpen, met de hand gecodeerde, pixel-perfecte Mailchimp-e-mailtemplates. We kunnen helpen bij de migratie naar Mailchimp, het plannen van campagnes, het ontwerpen en coderen van aangepaste Mailchimp-templates, het uitvoeren van campagnes, het opzetten van automatiseringsworkflows, optimalisatie en analyse; laten we samenwerken zodat we jouw concurrentie een stap voor zijn.

MailChimp official certified partner - Uplers

HOE ONZE EXPERTS KUNNEN HELPEN

DESIGN VAN MAILCHIMP TEMPLATES

Om de concurrentie in de inbox het hoofd te bieden, is de enige optie om visueel aantrekkelijke e-mailtemplates te ontwerpen en te coderen. Wij maken opvallende Mailchimp-templates voor zowel bureaus als bedrijven, op basis van de brandguidelines en uitgebreide briefing. En als je jouw design naar een Mailchimp-template wilt laten converteren, kunnen we je daar ook bij helpen. Om er zeker van te zijn dat er geen weergaveproblemen zijn, controleren we aangepaste Mailchimp-templates voor alle belangrijke e-mailclients en apparaten. Deze Mailchimp-e-mailtemplates worden goed weergegeven op meer dan 50 e-mailclients en 15+ apparaten.

MailChimp e-mail template - Uplers
MailChimp e-mail automation - Uplers

MAILCHIMP AUTOMATION LATEN INSTELLEN

Sta je voor uitdagingen bij het instellen van e-mailautomation in de ESP? Onze deskundige professionals zijn goed bekend met het creëren van automationworkflows en integraties in Mailchimp. We kunnen helpen jouw abonnees een aangename en heerlijke ervaring te geven met workflows die op het juiste moment worden verstuurd en relevant zijn voor de lezer.

 

E-MAIL CAMPAIGN MANAGEMENT

Wij zijn Mailchimp-experts en kunnen je een vlotte ervaring beloven. Laat ons de volledige e-mailmarketingstrategie afhandelen. We kunnen opvallende aangepaste Mailchimp-templates voor jouw campagnes maken en services leveren met betrekking tot e-maildesign, implementatie, automation, ESP-integratie en het optimaliseren ervan volgens de inzichten die zijn verkregen uit analyses.

MailChimp e-mail template campaign management - Uplers
MailChimp integratie esp - Uplers

MIGRATIE NAAR MAILCHIMP VANUIT ELKE ESP

Migratie is altijd een vervelende klus. Maar onze bekwame e-maildevelopers kunnen helpen om moeiteloos vanuit elke ESP naar Mailchimp te migreren. Of je nu de nieuwste marketingsoftware of verouderde systemen gebruikt, wij kunnen helpen met integratie van derden op verschillende platforms.

WIJ ZIJN MAILCHIMP-EXPERTS EN HELPEN MET ELKE E-MAILMARKETINGBEHOEFTE

MAILCHIMP EMAIL SAMPLES

MAILCHIMP CONSULTING

Wij beheersen MailChimp volledig. Uplers kan een betrouwbare partner zijn voor al jouw e-mailmarketingbehoeften, zoals campagneplanning, strategievorming, e-mailontwerp tot ontwikkeling en implementatie voor automation.

Heb je jouw design klaar en wil je direct een template laten maken?

Bestel nu